Nedan följer ett urval av artiklar och omnämnanden i pressen.
 
“Undrar du var rikets ädlaste grand cru-téer finns att inhandla – såväl naturligt terroir-präglade som yrkeshemligt aromatiserade på husets vis – så finns svaret vid Odenplan.”
Tomasz Smiarowski, Veckans affärer
 
Restaurangvärlden”De har satsat på ett väl utvalt sortiment av förstklassiga teer från Kina, Japan och den koloniala brittiska traditionen. In the Mood for Tea är leverantörer till flera stjärnkrogar i Stockholm, bland andra Frantzén/Lindeberg. Men Jonas Almberg anser att man inte behöver vara en stjärnkrog för att sikta lite högre vad gäller tesortimentet. Däremot bör man lägga ner lite tid på att lära sig mer om hanteringen. Det kan handla om att bli bättre på alltifrån rätt temperatur och porslin till att lära sig mer om vilket te som passar till en viss typ av mat.”
Restaurangvärlden
 
“Här säljs kinesiska teer i världsklass för hard-core fantaster”
Petter Bjerke, författare till Te – från sencha till lapsang

“Som hos de allra mest hängivna entusiasterna finns varken behov av att fördöma eller att briljera. Det behövs inte. Kinesiska teer talar för sig själva. Eller viskar, rättare sagt, för de kräver lyhördhet hos den som dricker. Att upptäcka aromerna mocka, gödsel, litchi, hyacinth och dofter du för ditt liv inte kan beskriva under en teprovning är lika omvälvande som första gången du drack ett riktigt fint vin. Smakerna är distinkta, men orden saknas”
Lisa Förare Winbladh, www.taffel.se
 
“Jag rekommenderar varmt ett besök i denna härliga te-miljö för avsmakning av diverse tesorter;jag lovar att ni blir inspirerade att börja att dricka te”
Susanne Berglund Krantz, Livets Goda Nr 31, 2008

“In the Mood for Tea vid Odenplan har det mest radikala sortimentet av tehandlarna jag besökt. Här står Kina i fokus. Denna tehandel erbjuder ett väl valt utbud av var och en av de sex sorters te som gör Kina svårt att överträffa som teland.”
Dag Hermelin, Gourmet Nr 2, 2008
 
“Delikatesspromenaden går från Söder till Vasastan. Från tevärldens Rolls-Royce till lakritskola med havssalt”
Få smak på Stockholm , Metro Stockholm
 
“På In The Mood For Tea handlar du dina kinesiska teer först efter en lite teceremoni och en föreläsning om hur man brygger oolong. Det vakuumförpackade sortimentet är fantastiskt rakt igenom, och allt blir mycket bättre av det sammanhang som expediterna erbjuder.”
101 saker att älska med sommar-Stockholm. Stockholm City
 
“Sofia Roger och Jonas Almberg importerar te direkt från gårdar i framför allt Kina. Många av dem odlar helt ekologiskt. Förutom försäljning över disk levererar de också te till några av Stockholms bästa restauranger.”
Svenska Dagbladet
 
“Det finns vissa verksamheter/företag/butiker som står utanför både min expertis och mina ordinarie intressen, men som uppenbarar en sån otrolig kompetens och engagemang att jag inte kan låta bli att fascineras och i bästa fall också intressera mig för det de brinner så mycket för. In the Mood for tea är just ett sådant ställe.”
Östermalmsnytt

“Kina har både bredden och djupet, och en tradition som sträcker sig flera tusen år tillbaka i tiden. I kina är tekulturen djupt rotad i kulturen.”
Gourmet

“Där får jag dofta och fråga hur mycket jag vill av teerna som de själva importerar och väljer ut. Där säljer de till och med vattenkokare som värmer vattnet till exakt rätt temperatur, allt för att lyfta fram de olika teernas aromer och konsistenser. Tidigare var jag hänvisad till de enstaka gröna tesorter som fanns i Sverige, eller vad jag kunde ta med mig när jag reste utomlands. Men nu, nu finns allt vid mina fingertoppar!”
Voltaire
 
“Vår ambition är att erbjuda de bästa teerna inte det största sortimentet”
Journal Chocolat Nr 2, 2008

“Folk som bor här är medvetna om kvalitet, både när det gäller livet och på det de konsumerar. Vi är väldigt glada över att Vasastadsborna tagit oss till sig.”
Vi i Vasastan