Previous
Next

In the Mood for Tea

Med känsla för te

Vi specialiserar oss på ekologiska teer från de främsta områdena och säsongerna och som tillverkas i liten och hantverksmässig skala. Våra teer är komplexa, rena, distinkta, livfulla och långa i munnen. Vi samarbetar med ett stort antal ekologiska gårdar och många av de är certiferade enligt ekologisk EU-standard. Vårt sortiment är omsorgsfullt utvalt i syfte att lyfta fram de olika traditionernas främsta representanter. Man kan köpa te i vår butik på internet och i vår fysiska butik på Norrtullsgatan 9 i Stockholm. In the Mood for Tea är ekologiskt certifierade importörer och vi certifierar teer direkt från gård.

Mat- och dryckesexperter om
In the Mood for Tea

“Undrar du var rikets ädlaste grand cru-téer finns att inhandla – såväl naturligt terroir-präglade som yrkeshemligt aromatiserade på husets vis – så finns svaret vid Odenplan.”
Tomasz Smiarowski, matskribent

“Här säljs kinesiska teer i världsklass för hard-core fantaster.”
Petter Bjerke, författare till Te – från sencha till lapsang

“Det finns vissa verksamheter/företag/butiker som står utanför både min expertis och mina ordinarie intressen, men som uppenbarar en sån otrolig kompetens och engagemang att jag inte kan låta bli att fascineras och i bästa fall också intressera mig för det de brinner så mycket för. In the Mood for tea är just ett sådant ställe.”​
Östermalmsnytt