News

Tie Guanyin

Tie Guaynyin ..

Posted: 27/11/2014

Jasmine Pearls Teji

Jasmine Pearls is now in stock again! ..

Posted: 17/11/2014
PRESS
«Undrar du var rikets ädlaste grand cru-téer finns att inhandla - såväl naturligt terroir-präglade som yrkeshemligt aromatiserade på husets vis - så finns svaret vid Odenplan.»

Tomasz Smiarowski, Veckans Affärer

«Här säljs kinesiska teer i världsklass för hard-core fantaster»

Petter Bjerke, författare till Te - från sencha till lapsang

«Denna tehandel erbjuder ett väl valt utbud av var och en av de sex sorters te som gör Kina svårt att överträffa som teland.»

Dag Hermelin, Gourmet

anxi2 junshan triple citat1 anxi shop
Welcome to In the Mood for Tea

Vi söker upp grönt te, vitt te, oolong te, svart te, jasminte, gult te och puerh te av högsta kvalitet direkt från utvalda gårdar. Eftersom våra teer inte går via de vanliga grossistleden och vi selekterar dem med stor omsorg kan vi erbjuda mycket hög kvalitet i förhållande till priset, oavsett prisklass.

Vi satsar på att skapa långsiktiga relationer med utvalda odlare och producenter och premierar kvalitet, småskalighet och ett hållbart jordbruk. Som ekologiskt certifierade importörer certifierar vi våra teer direkt från gård. Alla certifierat ekologiska teer märks med EUs logotyp för certifierat ekologiska produkter.

Vårt sortiment av kinesiskt te, japanskt te, koreanskt te, indiskt te, nepalesiskt te och lankesiskt te är omsorgsfullt utvalt i syfte att lyfta fram de olika traditionernas främsta representanter.

 

 

In the Mood for Tea