News

Water kettle

Water kettle ..

Posted: 12/04/2015

Chrysanthemum

Chrysanthemum ..

Posted: 23/02/2015
PRESS
«Här säljs kinesiska teer i världsklass för hard-core fantaster»

Petter Bjerke, författare till Te - från sencha till lapsang

«De har satsat på ett väl utvalt sortiment av förstklassiga teer från Kina, Japan och den koloniala brittiska traditionen. In the Mood for Tea är leverantörer till flera stjärnkrogar i Stockholm»

Restaurangvärlden

«Jag rekommenderar varmt ett besök i denna härliga te-miljö för avsmakning av diverse tesorter;jag lovar att ni blir inspirerade att börja att dricka te»

Susanne Berglund Krantz, Livets Goda

triple anxi2 shop citat1 anxi junshan
Welcome to In the Mood for Tea

Vi söker upp grönt te, vitt te, oolong te, svart te, jasminte, gult te och puerh te av högsta kvalitet direkt från utvalda gårdar. Eftersom våra teer inte går via de vanliga grossistleden och vi selekterar dem med stor omsorg kan vi erbjuda mycket hög kvalitet i förhållande till priset, oavsett prisklass.

Vi satsar på att skapa långsiktiga relationer med utvalda odlare och premierar kvalitet, småskalighet och ett hållbart jordbruk.  OBS! Notera att våra teer, med få undantag, odlas helt utan bekämpningsmedel och konstgödsel och att endast de som vi valt att certifiera listas under rubriken "Ekologiskt (CERT)".

Vårt sortiment av kinesiskt te, japanskt te, koreanskt te, indiskt te, nepalesiskt te och lankesiskt te är omsorgsfullt utvalt i syfte att lyfta fram de olika traditionernas främsta representanter.

 

 

In the Mood for Tea